Login

Forgotten password

may 10, 2019

Kávészünet 21

Venue: Hotel Azúr, Siófok, Magyarország


Time: 2019. május 10-12.


Örömmel tájékoztatjuk, hogy kiállítóként, a cégünk is részt vesz a Kávészünet 21 elnevezésű rendezvényen, amely a Házi Gyermekorvosok Egyesületének 21. Tudományos Konferenciája.


Az esemény 2019. május 10-12. között kerül megrendezésre a Hotel Azúr-ban, Siófokon.


A konferencia előadásai a gyermekorvosi szakma változatosságát, különbözőségét emelik ki. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban? Beteg gyermekek érkezhetnek könnyebben, már-már rutinszerűen orvosolható problémákkal, de előfordulhatnak életveszélyes állapotú, vagy ritka betegséggel rendelkező páciensek is, ahol kiemelkedően fontos az orvos ébersége.


Ezért a gyermekorvosok számára kulcsfontosságú kérdés a betegek kezelésekor a felkészültség, és az új technológiákkal kapcsolatos naprakészség. A konferencia során a szakemberek, az orvosi szempontból lényeges változásokat elemzik a kezelési módok és egyes betegségek gyakoriságának említésével, mindezt az elmúlt évtizedekre vonatkozóan.


A kiállításon láthatják és megismerhetik a Norma Icon-3 és az Icon-5 OP hematológiai analizátorokat, amelyek a sürgősségi ellátás mellett, kapilláris mintavételi lehetőséget is nyújtanak, ezért gyermekbarát orvosi eszközöknek tekinthetjük.


Örömmel várjuk Önt a standunknál!


További információk az alábbi linken:

https://kaveszunet21.misandbos.hu/

Széchenyi 2020 NKFIA